headphones newspaper video-player

Kändiseliten besökte Varberg på årlig Näringslivsdag med Företagarna

För femte året i rad hölls en coronavänlig upplaga av Näringslivsdagen i Varberg. På plats var Företagarna tillsammans med kommunen och bland annat journalisten Tilde de Paula Eby som modererade eventet.
Publicerad 13 sep 2021
Tilde de Paula Eby tog ledigt från TV4 för att agera moderator under den årliga Näringslivsdagen i Varberg.

Närmare 280 besökare från näringslivet var på plats under det årliga evenemanget som hölls i Sparbankshallen. För andra året i rad arrangerades träffen på ett coronavänligt vis med en meters avstånd mellan varje person och utan mingel. Något som dagens moderator, Tilde de Paula Eby, hade full förståelse för:

- Men nu är det mindre än tre veckor kvar tills vi återgår till det normala, jublade hon ut till alla besökare enligt Hallandsposten. 

Hyllade unga företagare i Varberg

Temat för dagen var skifte "Nu är det dags för nästa skifte". Ett tema som har flera ingångar inte minst utifrån pandemin som påverkat flera branscher. På plats var dagens framgångsrika talare, racingstjärnan Tina Thörner som var riktigt peppad för dagens företagarevent:

- Jag ska beskriva alla de skiften jag varit med om i livet, säger hon till Hallandsposten.

Tina Thörner och Anders Borg

Även Sveriges forna finansminister Anders Borg infann sig på scenen och delade soffa med näringslivet och Tilde för att inspirera och sprida kunskap till deltagarna. Sist ut var idrottskonsulten Susanne Pettersson som 2018 tilldelades priset Årets kvinnliga talare och den skojiga föreläsaren Klas Hallberg från Värmland som fick den stora äran att avsluta dagen. 

- En lyckad Näringslivsdag i Varberg med superproffset Tilde De Paula och många bra föreläsare. Vi i Företagarna visade upp några unga framgångsrika företagare, alltså framtiden! Säger Företagarnas ordförande i Varberg Louise Lejestrand

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Mindre bonus och mera malus

Lägre klimatbonus för laddhybrider och ett pristak för elbilar som kan få bonus är två av nyheterna när regeringen föreslår skärpta styrmedel av fordon.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter