För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Han är unga superentreprenören från Halland som gör upp i Sverigefinalen

Publicerad 12 okt 2021
På fredag är det dags att kora Årets Unga Företagare 2021. I år är det en ung Halmstadsentreprenör som representerar Halland i riksfinalen som äger rum i Blå Hallen i Stockholms Stadshus.
Philip Olsson gör upp i Sverigefinalen av Årets Unga Företagare 2021.

Fredag den 15 oktober är det dags för 27-åriga Halmstadsentreprenören Philip Olsson, som är grundare av Isovox, att representera region Halland i riksfinalen av Årets Unga Företagare.

- Det är verkligen ett kvitto, vilken fin ära! Jag är superglad, sa Philip Olsson när han utsågs till länsvinnare tidigare i år. 

Lösningen på vardagsproblemet gjorde världssuccé

Philip Olsson kläckte idén om Isovox 2015 efter några högljudda missöden i sin lägenhet. Philip störde nämligen sina grannar när han spelade in sin hårdrocksmusik. Isovoxen blev lösningen. 

- Isovox gör att man kan spela in med professionellt ljud i ditt egna hem utan att störa någon och utan att behöva isolera, säger Olsson och fortsätter:

- Det är fantastiskt kul att hjälpa människor att förverkliga sina musikerdrömmar! 

Tävlar i riksfinal på fredag

I dag har den ljuddämpande inspelningsboxen Isovox kunder i hela 50 länder och har ett team på tre personer men som snart kommer att öka till fem. Nu laddar Philip Olsson upp för en spännande Sverigefinal.

- Det ska bli mycket spännande att se vad de andra regionerna i landet har för sig. Och kul att nätverka med andra drivna och framgångsrika, unga entreprenörer, har Philip Olsson tidigare berättat för oss på Företagarna. 

Fler nyheter från Företagarna