headphones newspaper video-player

Han är unga superentreprenören från Halland som gör upp i Sverigefinalen

På fredag är det dags att kora Årets Unga Företagare 2021. I år är det en ung Halmstadsentreprenör som representerar Halland i riksfinalen som äger rum i Blå Hallen i Stockholms Stadshus.
Publicerad 12 okt 2021
Philip Olsson gör upp i Sverigefinalen av Årets Unga Företagare 2021.

Fredag den 15 oktober är det dags för 27-åriga Halmstadsentreprenören Philip Olsson, som är grundare av Isovox, att representera region Halland i riksfinalen av Årets Unga Företagare.

- Det är verkligen ett kvitto, vilken fin ära! Jag är superglad, sa Philip Olsson när han utsågs till länsvinnare tidigare i år. 

Lösningen på vardagsproblemet gjorde världssuccé

Philip Olsson kläckte idén om Isovox 2015 efter några högljudda missöden i sin lägenhet. Philip störde nämligen sina grannar när han spelade in sin hårdrocksmusik. Isovoxen blev lösningen. 

- Isovox gör att man kan spela in med professionellt ljud i ditt egna hem utan att störa någon och utan att behöva isolera, säger Olsson och fortsätter:

- Det är fantastiskt kul att hjälpa människor att förverkliga sina musikerdrömmar! 

Tävlar i riksfinal på fredag

I dag har den ljuddämpande inspelningsboxen Isovox kunder i hela 50 länder och har ett team på tre personer men som snart kommer att öka till fem. Nu laddar Philip Olsson upp för en spännande Sverigefinal.

- Det ska bli mycket spännande att se vad de andra regionerna i landet har för sig. Och kul att nätverka med andra drivna och framgångsrika, unga entreprenörer, har Philip Olsson tidigare berättat för oss på Företagarna. 

Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter