För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hallå där, Fredrik Karlsson - ny ledamot i Falkenbergs styrelse

Publicerad 6 apr 2021
Vi välkomnar Fredrik Karlsson till styrelsen i Företagarna Falkenberg.
Foto: Privat

Företagaren Fredrik Karlsson flyttade till Falkenberg i slutet av 80-talet. Här bor han centralt i dag med sin sambo och två tonåringar. Han kallar sig själv för en företagsam livsnjutare och reser mer än gärna till varmare breddgrader på vinterhalvåret. 

Uppvuxen i företagarfamilj

Fredrik driver i dag succéföretaget Autovendo som är specialiserade på att sälja olika typer av foron och fritidsprodukter. Han har provat många olika yrken genom livet men trivs bäst med att sälja och träffa människor:

- Jag är uppvuxen i en företagande familj. Så det där med att jobba och driva något har alltid känts naturligt för mig, säger han och tillägger:

- Jag älskar att jobba! Men man måste ju försöka vara ledig lite också och då spelar jag gärna lite golf. 

Fredrik, berätta vad är det som driver dig i ditt företagande?

- Jag gillar att utmana mig själv. Att förädla och utveckla saker, se möjligheter och lösa problem.

Vad fick dig till att bli engagerad i Företagarna Falkenberg?

- Jag blev tillfrågad av några känningar och tänkte att något gott kan jag säkert bidra med,  samt jag gillar företagsandan här i Falkenberg och känner många lokala företagare.

Vill bidra till ett bättre företagsklimat i Falkenberg

Varför vill du vara med och göra skillnad?

- Det är genom företagen en kommun kan få en god tillväxt att skapa arbeten, möjligheter. Därför måste kommunen vara med och stötta företagarna om dom vill ha en god ekonomi och positiv tillväxt, säger Fredrik Karlsson och tillägger:

- Som småföretagare är det svårt att få gehör och stöd. Blir som David mot Goliat. Att driva företag är utvecklande och stimulerande men kan också många gånger kännas hopplöst. Tillsammans blir man starkare för alla har oftast något gott att bidra med. 

Välkommen till Företagarna Falkenberg, Fredrik! 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna