headphones newspaper video-player

Företagarna i prestigefyllt uppdrag på Årets UF-gala i Halland

Under tisdagen utsågs Årets UF-företag i Halland och prisvärdar var Företagarna Halland och Svenskt Näringsliv Halland.
Publicerad 24 mar 2021
Casandra Hallberg från Företagarna Halland agerade prisvärd på årets UF-gala.

Den 23:e mars var det äntligen dags för att kora Årets UF-företag i Halland. Det gjordes under en direktsändning på Hallandsposten.se.

Av 473 UF-företag i Halland står Recond UF från Varberg som segrare i den mest prestige fyllda kategorin: Årets UF-företag i Halland.

 

Entreprenörerna som står bakom företaget går sista året på Teknikprogrammet på Peder Skrivares skola. De unga företagarna kan även titulera sig som vinnare i kategorin Årets Tjänst. 

Prisvärdar var bland andra Casandra Hallberg, styrelseledamot i Företagarna Laholm.

- Att redan i tidig ålder få utveckla sina entreprenöriella förmågor är ovärderligt för framtiden och att sedan få förvalta dem tillsammans med nätverk som Företagarna Young är guld, säger hon. 

Stort grattis säger vi till de unga vinnarna! 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Småföretagare tar över när Findus ger upp

Efter 20 år tillsammans på Findus blev Bengt Gunnarsson och Göran Claesson av med jobbet. Nedläggningen av det anrika företaget var oväntad. Men slutet på anställningen blev början till egen verksamhet. Nu satsar de på närodlad frukt och grönt i nordvästra Skåne.

Korttidsstöd öppet för ansökan

Ansökan om stöd till korttidsarbete är sedan den 29 mars öppen igen. Företagarna tagit fram ett verktyg så att du kan räkna ut korttidsstöd per anställd.

Guide: Våga ta steget!

Pandemin fick Jokkmokks världsberömda marknad att växla från folkmyller till webbhandel. Det visar hur det digitala klivet kan rädda såväl företag som 416-åriga traditioner.

Plötsligt var ”Nowhere” överallt

Dryck som ändrar samhällets inställning till alkohol i en unik restaurangupplevelse i skogen. Det är eventet som nominerats till ett prestigefyllt pris. Fast egentligen handlar ...

”Pandemin är som en tidsmaskin”

Per Schlingmann har tillsammans med Kjell A Nordström skrivit boken Corona Express som beskriver hur covid-19 blivit en förändringskraft som påverkat villkoren för människor, företag och samhällen.

Sju förslag för bättre miljöpolitik

Miljöpolitiken måste ge rätt incitament. Hållbarhet får inte ses i ett motsatsförhållande till rörelsefrihet, ökat välstånd, tillväxt och ekonomisk aktivitet.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor