podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Möt Företagarna i Hyltes ledamot Tony Persson

Publicerad 10 dec 2021
Nu tar vi pulsen på vår ledamot, Tony Persson från Hylteföreningen.

När jag blev medlem i Företagarna drev jag ett åkeri. När jag blev sjuk sålde jag det men jag upptäckte snart att det blev väldigt tråkigt att inte ha något att göra och att sitta och titta på tv på dagarna var inte heller speciellt upplyftande så då startade jag ett nytt företag. Företaget fick namnet Toppenlösningar. Det är också det som det ska vara, en toppenlösning. Jag tömmer förråd, garage, dödsbon, ja allt möjligt.

Min tanke är att det inte ska kosta för mycket för kunden att få hjälp med det här. Det är många gånger en jobbig situation för kunden och då vill jag hjälpa till och lösa det på bästa sätt. Affärsidén är att det ska vara ett lågt pris så att i stort sätt alla kan anlita mig. Jag tar med mig allt, sorterar det och säljer det som går på loppis hemma på gården. Just nu är det dock lite stillastående i mitt företag. Jag råkade ju ut för en brand där min ladugård brann ner till grunden. Tanken är så klart att det ska byggas upp och att jag ska komma igång igen för vi lever ju i den tiden och har förstått att vi inte bara kan köpa nytt utan att det finns ett stort värde i att återvinna och köpa second hand.

Jag har inget specifikt ansvarsområde i styrelsen utan är med och tar de beslut vi behandlar. Jag finns tillgänglig när någon vill ha hjälp eller efterfrågar något speciellt. Jag ställer gärna upp så mycket jag kan.

Jag tycker att det organisationen är väldigt bra, det är ett bra stöd till företagare, det är helt enkelt ett bra forum för att knyta kontakter.

Den bästa förmånen är helt klart rabatten på bränsle. Det finns en hel del för oss på landsbygden att spara. Jag använder mig inte av så många andra rabatter men håller på att sätt mig in lite mer i vad vi erbjuder. 

Mitt tips är att som medlem sätta sig in mer i våra förmåner. Det finns mycket pengar för många att tjäna där. Det är inte så lätt att hålla ordning på alla olika förmåner så undrar man något så hör gärna av till oss i styrelsen eller till medlemservice i Stockholm.

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna