För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hallå där, Anna Mann - ny ledamot i Falkenbergs styrelse

Publicerad 28 apr 2021
Vi välkomnar Anna Mann till styrelsen i Företagarna Falkenberg.
Anna Mann driver en egen juristfirma hemma på gården i Sävekulla.

Vår nya ledamot i Falkenberg, Anna Mann, bor med sin familj på en gård i Sävekulla utanför Älvsered.  På gården finns hästar, får och höns och hon odlar dessutom egna grönsaker i liten skala.

Driver juristfirma på gården

Anna driver juristfirman Sävekulla Juridik. Hon har sitt kontor hemma på gården men har samarbeten och utbyten även med lokala redovisningsbyråer samt en lokal bank. Företagaren är inriktad mot privatpersoner och mindre företag och upprättar bland annat aktieägar- och kompanjonsavtal, köpehandlingar, gåvohandlingar, testamenten, framtidsfullmakter, bouppteckningar, arvsskifteshandling samt lämnar regelbundet anbud i offentlig upphandling åt kunder.

Hej Anna, så kul att du är med oss! Berätta, vad är drivkraften i ditt företagande?

- Det är att forma mitt eget företag och de tjänster som jag erbjuder så att kunderna får bra service med hög kvalitet, säger hon och tillägger:

- Det är stimulerande att kunna vara min egen chef och styra mitt eget arbete så att det passar mina kunder, familjen, mitt hästintresse och gårdslivet.

Varför väljer du att engagera dig i Företagarna? 

- Det är viktigt med en god sammanhållning inom näringslivet och att vi hjälps åt med påverkan inom de frågor som berör företagen. Att vara en del av ett nätverk och en organisation ger mycket energi och inspiration i den egna verksamheten, förklarar Anna. 

Vill driva företagsfrågor framåt

Varför vill du vara med och göra skillnad för företagare? 

- Det är viktigt att företagare samlar ihop sig inom olika branscher för att kunna driva våra frågor och vara en tung motvikt framförallt mot politiken lokalt och nationellt, säger hon avslutningsvis. 

Välkommen till Företagarna Falkenberg, Anna!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna