För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Emilie Håkansson är Årets Eldsjäl i Hylte

Publicerad 4 sep 2020
Till vardags är Emilie Håkansson butikschef på Coop. På fritiden är hon en starkt engagerad person som brinner för ungdomar.

Därför har Företagarna Hylte tilldelat priset Årets eldsjäl 2020 till Emilie.
– Jag har ett litet strå med här och var, sade en glad Emilie när hon överraskades av Företagarna Hyltes ordförande Linnéa Petersson.

Det är fjärde året som priset delas ut i Hylte och kriterierna för nomineringen är att eldsjälen är en person som gör något för andra på sin fritid och gör det med ett brinnande intresse.

Emilie engagerar sig bland annat i gymnastikföreningen Gymmix, i handbollsklubben HK och i samverkansprojektet mellan fritidsgårdarna i Landeryd och Långaryd.

Traditionsenligt har prisutdelningen skett under Företagarna Hyltes party i april, men i år har pristagarna fått veta genom att bli överraskade på jobbet. Den 17 september kommer en mindre galamiddag att hållas med en officiell prisutdelning.
– Då delar vi även ut pris till Årets möjliggörare, Årets företagare, Årets unga företagare och Årets tjänsteperson, berättar Linnéa. 

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna