headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare

Emilie Håkansson är Årets Eldsjäl i Hylte

Till vardags är Emilie Håkansson butikschef på Coop. På fritiden är hon en starkt engagerad person som brinner för ungdomar.
Publicerad 4 sep 2020

Därför har Företagarna Hylte tilldelat priset Årets eldsjäl 2020 till Emilie.
– Jag har ett litet strå med här och var, sade en glad Emilie när hon överraskades av Företagarna Hyltes ordförande Linnéa Petersson.

Det är fjärde året som priset delas ut i Hylte och kriterierna för nomineringen är att eldsjälen är en person som gör något för andra på sin fritid och gör det med ett brinnande intresse.

Emilie engagerar sig bland annat i gymnastikföreningen Gymmix, i handbollsklubben HK och i samverkansprojektet mellan fritidsgårdarna i Landeryd och Långaryd.

Traditionsenligt har prisutdelningen skett under Företagarna Hyltes party i april, men i år har pristagarna fått veta genom att bli överraskade på jobbet. Den 17 september kommer en mindre galamiddag att hållas med en officiell prisutdelning.
– Då delar vi även ut pris till Årets möjliggörare, Årets företagare, Årets unga företagare och Årets tjänsteperson, berättar Linnéa. 

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Tidningen Företagaren prisad

Företagarnas medlemstidning Tidningen Företagaren belönades med silver i Svenska Designpriset i kategorin personal- och medlemstidning.

Positivt att fler startar företag

Det är bra att fler startar företag, även om det delvis är en följd av den komplicerade ekonomiska situation vi befinner oss i, menar Företagarna.

Mer från hela Sverige


Krönikor


Coronakrisen