podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Awardparty Hylte

Publicerad 3 maj 2019
Stort tack till alla som förgyllde vår kväll!

Stort grattis säger vi till Victoria Ekman Joakim Eliasson Eric Ekman och Berit Ekman
Ce produkter AB som blev priset Årets Företagare i Hylte Kommun 2019 på Företagarna Hylte Award Party.

Med följande motivering knep Victoria Ekman, Eric Ekman Berit Ekman och Joakim Elissason Ce Produkter AB 
Årets företagare är på inget vis en nykomling. Det familjära bolaget har en gedigen tradition av företagande bakom sig. Dock är gamla meriter inget som detta bolag förlitar sig på. Med åren har familjen utökats med en personalstyrka i världsklass och succén har inte låtit vänta på sig.
Deras hårda arbete och engagemang genererar högkvalitativa produkter och de går från klarhet till klarhet i sin utveckling. Digitalisering är ett självklart verktyg i resan mot framtiden såväl som det uttalade miljötänket där ett stort fokus ligger i att arbeta med återvunnet material. Även deras företagsnamn signalerar deras tydliga ställningstagande i frågan.
Framtiden ser ljus ut och vi ser med spänning fram emot era kommande satsningar.
Årets företagare 2019 är Victoria Ekman, Eric Ekman Berit Ekman och Joakim Elissason Ce Produkter AB CE-Produkter i Unnaryd!
Priset delade vi ut i samarbete med Länsförsäkringar Halland. 

Lika stort grattis till de två nominerade i kategorin Nyebro Snickerifabrik och Piggebo Lantbruk.


Vinnare i kategorin Årets Unga Företagare gick till
Sanna Gillberg och Frida Andersson Studio Frisan Ab, priset delades ut i samarbete med IP Only

Den här duon av två starka individer har tillsammans en gedigen meritlista. Ödet förde dem samman i en källare i Rydöbruk för 11 år sedan och sen dess har de varit ett team. Med envishet, tydligt fokus och med hjärta för den lokala servicen är deras salong numera ett självklart inslag utmed Storgatan. Slentrian är inget som ligger för de här kvinnorna och följer du salongen på sociala medier kan du följa utvecklingen i realtid. Under åren som gått har kunderna kommit i en strid ström och inte bara blivit fina i håret utan även fått en möjlighet att möta en vän. Det personliga mötet och relationen till kunden är en stor drivfaktor för de båda och en nyckel till att verksamheten har blomstrat som den har gjort.
Årets unga företagare 2019 är Sanna Gillberg och Frida Andersson som tillsammans äger och driver Studio FriSan.


Årets Butik Magnusson Herrekipering Mattias Magnusson,priset delades ut i samarbete med  Hallandsposten.

Årets butik har i generationer trofast, professionellt och personligt klätt bygdens invånare. Med en för vår tid unik service och kunnande står denna butik för en tradition handlare som inte längre skapas. Förmågan att tillhandahålla högkvalitativa, personligt anpassade, kläder i livets alla skeden är butikens signum. Nya kunder strömmar ständigt till och många åker långt för att åtnjuta butikens service och utbud. Inom några år firar denna butiksklenod hela 100 år och vi startar firandet redan nu!
Vinnaren i kategorin Årets butik är Magnussons Herrekipering i Hyltebruk!

Årets Möjliggörare Bra Bostad, priset delades ut i samarbete med Hylte kommun 

Årets möjliggörare har varit verksamma i vår byggd sedan 2004 men det är deras satsning i vår kommun 2017 som möjliggör priset de mottager idag. I sin kommunikation har de varit noga med att poängtera att investeringen inte enbart skulle löna sig för dem själva utan vår byggd i stort och inte minst för berörda individer i deras bestånd. Med ett tydligt fokus på att knyta till sig lokala hantverkare, konstnärer och andra partners har deras arbete genererat flera arbetstillfällen i vår kommun. Deras satsningar har även lett fram till att livskvalitén, boendestandarden och säkerheten för deras boende på flera sätt har ökat.
Som om inte nämnda anledningar vore nog så har deras arbete bidragit till att det visuella intrycket av en tidigare ganska nedgången del av vårt samhälle har fått nytt liv och på så vis höjt hela Hyltes attraktivitet. Vi är tacksamma för att ni valde att satsa i vår kommun, vi ser fram emot era kommande planer och ett fortsatt gott samarbete.

Årets Kommunla tjänsteman Lena Hagman Bogren
En mer effektiv kvinna får man leta efter, med sin tjänstgöringsgrad på 70 % kan vi med säkerhet intyga att vi får valuta för våra skattepengar. Årets kommunala tjänsteman inte bara brinner för sitt yrke hon är även en av vår kommuns främsta ambassadörer, både för vår bygd men även för landsbygden i stort. Med örat mot backen är hon en mästare på att fånga upp idéer såväl som att samordna och få små medel att växa till stora värden för alla inblandade. Många gånger verkar hon i det tysta och flera av Hylte kommuns större destinationsprojekt på senare år har vi henne att tacka för på ett eller annat sätt.
Utöver en vilja av stål, brinnande engagemang och humor som smittar har hon även ett hjärta av guld. De som har arbetat nära den här personen intygar samtliga att det finns få kollegor som så genuint lyssnar och stöttar både i med och motgång. Trots sin utåtriktade roll trivs hon allra bäst när hon tillsammans med sitt livs kärlek får vara hemma på sitt Mansion i Mjelleryd.

Årets Eldsjäl Gunhild Mårtenson

Den här kvinnan har en vilja av stål och en energi som skulle få en duracellkanin att framstå som urladdad. På sin meritlista har hon ett flertal föreningsengagemang och ord som orädd och genomförare beskriver henne och hennes gärningar väl. Som invånare i Kinnared kan du vara säker på att flertalet av de aktiviteter du deltar i har den här kvinnan ett finger med i spelet i. Det här är en dam som inte bromsar sig ur en uppförsbacke utan ångar på i samma anda som tågen hon ser till att allmänheten får beskåda en gång om året.

Stort grattis till alla välförtjänta vinnare!

Blommor till vinnarna sponsrades av Olanders Blommor.
Bonus pris till Årets Företagare och Årets Unga företagare sponsrades av Anna Larsson
Hylte Sport & Event
Dukning & Dekor Charlottenlund Janet Robertson & Robertson Roger
Skyltmaterial loggovägg Hyltebruks Skylt Camilla Bergström
Maten på faten Torups Food & Event Erika Andersson
Vinnarna blev eskorterade till festen i bilar från
Wahlströms Bil AB
Kvällena husband Pias Orkester Pia Johansson Johan Bergström
Foto film Ida Karlsson Lalander IKL Design
Text nominering Evelina Samuelsson

Stort tack säger vi till alla som gjorde festen till vad den blev.
Ordförande Linnea Petersson genom
styrelsen Företagarna Hylte

Taggar
Fler nyheter från Företagarna