För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Ditt bottennapp kan vara guldkorn!

Publicerad 24 okt 2018
Företagarnas roadshow Misstagens Mästare kommer till Halmstad 13 november. Kom, låt dig inspireras och ge ditt företagande en boost.
Ibland blir det inte som man tänkt sig. Misstagens Mästare handlar om hur företagare vänt motgångar till framgångar.

Att vara företagare är att göra saker annorlunda, ta stora risker och skörda framgångarna. Känner du att något fattas i den beskrivningen? Lugn. Du är inte ensam. Bakom många av våra mest framgångsrika entreprenörer och företagare finns berättelser om motgångar, misstag och slit på vägen mot framgång. Men också berättelsen om hur de lyckats vända prövningar till framgångar och på köpet bli flera erfarenheter rikare.

Misstagens Mästare är vårt sätt att hylla alla som vågar bryta ny mark. Så släpp skämskudden och förbered dig för både misstagsmys och raka rör när Företagarna intar Halmstad Live.  

Ingenting är faktiskt omöjligt 

Hör Företagarnas styrelseordförande Fabian Bengtsson berätta hur det kändes att köpa det förlusttyngda NetOnNet och vända skutan och hur han tog det tråkigaste jobbet på familjeföretaget Siba och gjorde det till en försäljningssuccé. 

Lyssna till Susanne Birgersdotters berg och dalbana till att bli framgångsrik app-entreprenör som toppat AppStore, utan att ha bakgrund i vare sig programmering, utveckling eller IT-branschen. Allt började av en slump hemma vid köksbordet. 

Förbered dig också på både skatt och tågar när Glada Hudik-grundaren Pär Johansson berättar om hur han gör för att förändra hela världens sätt att tänka, se och förhålla sig till människor med funktionshinder. 

Företagarnas vd Günther Mårder kommer också att delta och berätta som sin företagarresa från att vara en 18-åring i för stor kostym till att vinna insikter, ta plats och fylla ut kostymen. Günthers programpunkt heter ”Det mesta sket sig men blev bra ändå”.

Anmäl dig till Misstagens Mästare i Halmstad 13 november. 

Fullt i företagarsoffan i Halmstad

Dagens moderator är Eva Cooper, till vardags Företagarnas regionchef i Gävleborg. Hon kommer att samtala med Hallandsföretagarna Martina Klingvall från Telness, Glenn Johansson från GleSYS, Louise Lejestrand från Treativ Kommunikationsbyrå och Stefan Olsson från Specialfälgar. 

– Det kommer att bli ett öppenhjärtigt samtal om varför det är viktigt att våga göra misstag och om vilka rädslor, utmaningar och framgångstips som vår namnkunniga soffpanel bär med sig, säger Marie Axtelius, Företagarnas regionchef i Halland.  

Få råd och bredda ditt nätverk 

Dagen på Halmstad Live inleds med en nätverkslunch som ger dig möjlighet att lära känna andra företagare, bredda ditt nätverk och skapa nya affärsmöjligheter. Under dagen finns det även möjlighet att samtala med Företagarnas medarbetare om hur du maximerar ett medlemskap i Företagarna. 

– Ett konkret exempel är att passa på att ställa frågor till vår juridiska rådgivning som är på plats under dagen. Det finns även tid i programmet för att träffa våra förmånspartners och dra nytta av alla rabatter som man får om man är medlem i Företagarna, säger, säger Företagarnas projektledare för Misstagens Mästare Therése Lindell.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna