För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Harrys krogshow

Publicerad 27 sep 2017
Ditt medlemskap i Företagarna ger dig rabatt på Harrys krogshow!

Missa inte höstens krogshow med en välsmakande trerättersmeny i den ombyggda ”Bakfickan”. Harrys är kvar precis som vanligt.

Premiär för ”From New York to Los Angeles” fredag den 15 september och sedan är det show varje fredag och lördag fram till den 16 december.

Showen bjuder på en spännande och humoristisk resa genom hela USA med proffsiga artister och livemusik genom hela kvällen. Kvalitén säkerställs av åtta artister och musiker, Lars Classon står för manus och regi.

Ordinarie pris för show och trerättersmeny är 695 kr, men nu erbjuder Företagarna tillsammans med Harrys våra medlemmar biljetter för 549 kr när du väljer att gå i september eller oktober.

Du väljer själv vilken dag du vill gå under september och oktober, beställer biljetter via Harrys men du kommer att bli fakturerad av Företagarna. Vid bokning av biljetter vänligen skriv tydligt att du är medlem i Företagarna samt organisationsnummer. Beställda biljetter är ej avbokningsbara.

Först till kvarn gäller- begränsat antal platser.

Föreställningar:
29–30 september
6–7 oktober
13–14 oktober
20–21 oktober
27–28 oktober

För bokning eller frågor maila: falkenberg@harrys.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna