För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Ockelbo firade sina blomstrande företag

Publicerad 4 jun 2024
Årets finaste företagarpriser i Ockelbo tilldelades Pernilla Hålén och Martin Gunnarsson.
Pernilla Hålén som driver Freimans padel utsågs till Årets Företagare i Ockelbo 2024.

Det blev en fin försommarkväll på Wij Trädgårdar när Årets Företagare och Årets Unga Företagare skulle koras.

1000011026 1.jpg

Pernilla Hålén som driver Freimans padel utsågs till Årets Företagare i Ockelbo 2024 med motiveringen:

Med en stark drivkraft och ett engagemang för att andra ska trivas och må bra bygger Pernilla verksamheter med högt i tak. Pernilla är en sann entreprenör med ett stort engagemang för hembygden och gillar att ha många bollar i luften.”

1000010950.jpg

Stina Sahlén och Anders Helin fanns på plats för att ta emot priset.

Övriga finalister var Johanna Stålberg på Stålberg Consulting AB, Adam Stålberg på Stålbergs Trädfällning, Hans-Peter Eriksson på E-Gården & Sofia Hålén på Trivs med oss AB (Sjöbacken).

IMG_0762.jpg

Martin Gunnarsson som driver Sustainabil blev Årets Unga Företagare, med motiveringen:

En ung företagare med lång erfarenhet av biogasbilar! Martin är kunnig och möjliggör att köra fossilfritt även för de som inte har en stor plånbok. Han bygger inte enbart om fordon utan ger tips, råd till företag och privatpersoner som vill gå till fossilfrihet.”

1000010924.jpg

Sustainabil erbjuder skräddarsydd rådgivning till den som vill hitta en prisvärd biogasbil. De jobbar med uthyrning, service och ibland även försäljning av begagnade biogasbilar och fick 2022 ta även ta emot regionens miljöpris.

Om Årets Företagare

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Regionens vinnare går vidare till den nationella finalen den 11 oktober i Stockholm.

Fler nyheter från Företagarna