För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Prisregn när Gävles näringsliv hyllades på årlig gala

Publicerad 15 apr 2024
Flera drivna entreprenörer hyllades under fredagens företagsgala i Gävle. Bland annat utsågs Årets Företagare som i år gick till Anna Danielsson.
Anna Danielsson, Smyckevalvet, blev Årets Företagare i Gävle. Foto: Nicoline Tengstrand, TENGSTRANDSFOTO

Det var under festliga former inne i Gasklockorna som Företagarna Gävle arrangerade den årliga företagsgalan för att hylla det hängivna näringslivet i Gävles kommun. På plats var Företagarna Gävles styrelse och moderator för kvällen var Eva Cooper, näringslivs- och utvecklingschef Älvkarlebyns kommun för att leda galan. 

Anna Danielsson - Årets Företagare i Gävle 2024 

Anna Danielsson, ägare Smyckevalvet, fick ta emot det eftertraktade priset Årets Företagare i Gävle 2024.

- Att bli nominerad var stort för mig men att jag skulle bli vinnaren det var mycket mer än vad jag trott! Tack, säger den lyckliga och nykorade vinnaren. 


Fotograf: Nicoline Tengstrand, TENGSTRANDSFOTO

Johanna Stålberg - Årets Nyföretagare 2024

Under kvällen delades även priset Årets Nyföretagare ut, i år var det Johanna Stålberg  som driver Stålberg Consulting AB som fick ta emot priset.

Vinnarmotivering: 
"Johanna är en stor förebild när det handlar om att förverkliga sina drömmar och inspirera andra att göra detsamma. Med en unik förmåga att lyssna inåt har hon inte bara navigerat sin egen resa mot framgång, utan även blivit en kärnfull mentor för dem som söker att leva och leda utifrån sina egna värderingar. Det är med imponerande tydlighet och en stark drivkraft som Johanna inte bara har skapat ett företag, utan ett varumärke som blir starkare för varje dag som går".


Fotograf: Nicoline Tengstrand, TENGSTRANDSFOTO

Active Food UF - Årets UF Företag Gävle 

I år hyllades även det unga entreprenörskapet i kommunen. Årets UF företag i Gävle gick till  Jolina Edling, Felicia Frank, Stella Lindell och Emma Liw på Active Food UF som glatt tog emot priset för sina entrepreniörella insatser. Vinnarna har skrivit boken "De unga idrottarnas kokbok". 

Om Årets Företagare

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets Företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Regionens vinnare går vidare till den nationella finalen i oktober i Stockholm.  

Fler nyheter från Företagarna