För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De gör upp om titeln Årets Företagare i Ljusdal 2023!

Publicerad 20 apr 2023
Vem blir Årets Företagare i Ljusdal 2023? Här är finalisterna!

Årets företagare utses årligen på en företagsgala i Ljusdal. I år kommer galan att äga rum den 26 april hos föregående års vinnare Klas Åke Sundberg på Hälsinge Markentreprenad i Ljusdal AB. Vinnaren kommer att representera Ljusda i regionsfinalen som äger rum inne på Residenset i Gävle.

- Det finns tre nominerade företag till den prestigefulla utmärkelsen. Ett av dessa företag kommer att utses på företagsgalan, säger Företagarna Ljusdals ordförande Katarina Svender. 

De nominerade är:

Lillemor Gustafsson Håkansson och Jimmy Håkansson, Håkanssons i Tallåsen AB

Nominerings motiveringen lyder: "Visar på nytänk i en hårt konkurrensutsatt bransch där man med kreativitet och personlig touch driver en väl fungerande verksamhet".

Paulina Lindén och Johanna Mickelsson, Fifty Fifty (Lindén & Mickelsson Mode AB)

Nominerings motiveringen lyder: "Har vidareutvecklat verksamheten och fått den att växa trots hård konkurrens från näthandel och i en pandemi".

Fredrik och Martin Svensson, Dahlia Motor AB
Nominerings motiveringen lyder: "Har tagit sig an den gamla butiken och utvecklat den till navet i Färilas handel".

Kriterierna för att bli nominerad är följande:

  • Man ska äga och driva företaget. Det innebär att man ska ha majoritetsägande och ha företaget som sin huvudsakliga sysselsättning.
  • Man ska vara en ledare och förebild. I detta ingår att belysa hur företaget bidrar till samhället genom sitt agerande.
  • Man ska vara kreativ och innovativ. Aspekten belyser på vilket sätt företaget arbetar på ett innovativt sätt med sin vara eller tjänst.
  • Företaget skall uppvisa god lönsamhet och tillväxt.
  • Man får heller inte ha några betalningsanmärkningar i närtid.
Fler nyheter från Företagarna