podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagare hyllades under Hofors näringslivsgala

Publicerad 4 nov 2022
Efter två års uppehåll var det äntligen dags för igen för Hoforsgalan.

Det blev många fina hyllningar som ägde rum under Hoforsgalan som arranagerades av Hofors kommun, Entré Hofors och Företagarna i Hofors. Efter att ha legat i lä i två år på grund av pandemin så var det äntligen dags igen och under lördagen fick flera eldsjälar och entreprenörer hyllas för sina insatser i kommunen.

- Hofors fick äntligen ordentligt fira de senaste två årens vinnare, säger Företagarnas regionchef Eva Cooper som var på plats under galan. 

Eva Cooper delade ut priset Årets Företagare tillsammans med Företagarna i Hofors ordförande Madelen Marklund. Årets vinnare blev Bengt Westerberg som driver Aluline AB. Sedan fick även 2020 års vinnare Anders Westlund på Westlunds Entreprenad, sin officicella hyllning denna magiska kväll!

- Nu har vi äntligen fått vårt efterlängtade diplom som årets företagare 2020 på Hoforsgalan. Det är stort och fint att få denna utmärkelse av Företagarna och man blir peppad att vilja utvecklas vidare. Jag vill också tacka all personal för erat fina engagemang utan er så skulle vi inte få denna fina utmärkelsen, säger Anders Westlund. 

Under kvällen delades ett flertalet priser ut bland annat Årets Eldsjäl, Årets Hederspris och Årets ledare.

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Unga Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

 
Fler nyheter från Företagarna