För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hon korades till Årets Företagare i Söderhamn 2022

Publicerad 19 maj 2022
Emelie Kvist från Söderhamn har blivit utsedd till Årets Företagare!

Årets Företagare i Söderhamn korades mitt i en företagarlunch under torsdagen inne på CFL, Centrum för Flexibelt lärande. Det var Företagrna Söderhamn som delade ut det prestigefyllda priset. På plats var flera representanter från Söderhamns kommun och företagare från bygden. De nominerade till den åtråvärda titeln var detta år Emelie Kvist, EK Friskvård, Tobias Mattsson, ICA Nyplan och Maria Olsson, Inseco och vinnaren som nu går vidare till regionsinalen blev hälsoentreprenören Emelie Kvist.

Under lunchen fick deltagarna lyssna på när Karin Werin och Jessica Dorf från Söderhamns kommun berättade med om arbetet med Söderhamns nya platsvarumärke, vars syfte är att skapa positiva associationer till platsen där besöksnäringen är en del av platsen. Under företagarlunchen bjöds det även på en kortare föreläsning av omåttligt populära kocken Per Elmefors som fick berätta om sig själv och sin otroligt spännande företagsresa genom åren. 

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

 

Fler nyheter från Företagarna