För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Här är kandidaterna som tävlar om att bli Årets Företagare i Woxnadalen 2022

Publicerad 22 apr 2022
Nu har de tre nominerade företagen till Årets Företagare i Woxnadalen offentliggjorts.
från vänster: Works Reklamproduktion, Lindbergs samt Hälsinge Mek & Svets. Längst till höger - Ordförande i Företagarna Woxnadalen Peter Ring.

Det var under ett företagsmingel på restaurang Kitchen i Alfta som Företagarna Woxnadalen bjöd in bygdens företagare på en härlig kvällsbuffé för att avslöja vilka som kandiderar i Årets Företagare i Woxnadalen 2022, skriver helahalsingland.se.

Årets finalister är Torsten "Totte", David och Anton Bengtsberg från Works Reklamproduktion, Michael Lindberg från Lindberg samt Emil Alfredsson som driver Hälsinge Mek och Svets. På plats var föreningens styrelse som även hade bjudit in Företagarnas jurister för att berätta om den populära medlemsförmånen juridisk rådgivning. De fick diplom och blommor och möjlighet att berätta mer om sitt företag och entreprenörskap.
 
Vem årets vinnare blir får vi reda på under finalen som äger rum måndag den 23 maj på Lillbogården. Vi önskar alla finalister lycka till!  
Fler nyheter från Företagarna