podcast news play företagaren I media förmån faq

De blev Årets Företagare i Gävle 2022

Årets Företagare i Gävle kommun har äntligen korats!
Publicerad 11 apr 2022

Det var under den årliga företagargalan Eldklotet som Årets Företagare i Gävle 2022 korades. Efter att närmare 545 röster kommit in via en omröstning på Facebook i kombination med juryns röster så fanns där en vinnarduo som fått hela 44,82 procent av rösterna och det var Eva Lindberg och Carina Jansson som driver Eva & Carinas kök.

- Tack till alla som röstat och stöttat oss under alla år, skriver vinnarna på sin officiella facebooksida. 

På en andra plats kom Anders och Gisela Olsson som driver ICA Supermarket Strömsbro och tredjeplatsen föll på Louise och Tim Jansson från Tiny Buddy. Galan ägde rum inne på DoSpace i centrala Gävle och gästerna blev serverade god mat från Runebergs kvarterskrog. 

Vilken lyckad kväll! Stort grattis till vinnarna som nu kommer att få representera Gävle i regionsfinalen som äger rum senare i år. 

Fler nyheter från Företagarna

Ovärdigt pensionsdrama

Företagarna oroas över att partierna ägnar sig åt en budstrid som äventyrar hela pensionssystemet, i stället för att agera långsiktigt och principfast.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.