podcast news play företagaren I media förmån faq

Välkommen till Företagarna, Sandviken!

Företagarna i Sandviken återvänder till Företagarna genom ett nytt samarbetsavtal. "Vi är starkare tillsammans och kan leverera än mer värde till våra medlemmar" säger regionchef Eva Cooper.
Publicerad 8 mar 2021
I filmen möter du Günther Mårder, vd Företagarna, Eva Cooper, regionchef i Gävleborg och Ann-Louise Kleen ordförande i Företagarna i Sandviken som berättar mer om samarbetet.

Det har hänt mycket spännande hos Företagarna i Gävleborg 2021. En fantastisk nyhet så här i början på året är att vi får välkomna Företagarna i Sandviken tillbaka till Företagarna genom ett nytt samarbetsavtal!

− Samtalen om ett samarbete mellan föreningarna har pågått under en längre tid men intensifierats under föregående år. Det är oerhört glädjande att samarbetet nu är klart. Jag tycker att det ska bli väldigt roligt att fortsätta jobba med alla företagare i Sandviken och kan helt klart konstatera att vi är starkare tillsammans och kan leverera än mer värde till våra medlemmar, säger Eva Cooper, Företagarnas regionchef i Gävleborg.

Ann-Louise Kleen, ordförande i Företagarna i Sandviken, ser fram emot samarbetet.

- Samarbeten är viktiga. För oss handlar det om att skapa ett större nätverk, en bättre kompetens och att få tillgång till kunskap om hur näringslivet ser ut, både riks och lokalt. Men också att vi i Företagarna i Sandviken kan bidra i det viktiga arbetet som Företagarnas riksorganisation gör i utvecklingen för näringslivet i hela landet, säger Ann-Louise Kleen.

Betydligt lägre medlemsavgift

Det nya samarbetet mellan föreningarna innebär att en medlem i Företagarna i Sandviken kan få tillgång till ett medlemskap i Företagarna till kraftigt reducerat pris, 1605 kronor. Erbjudandet gäller under hela 2022. En riktigt bra deal, tycker Art Löndahl, försäljningschef på Företagarna och en av de som arbetat med att ta fram erbjudandet till Företagarna i Sandvikens medlemmar. 

- Det här betyder att Sandvikenmedlemmarna får tillgång till allt som Företagarna erbjuder vårt nätverk av 60 000 medlemmar över hela landet. Från politisk påverkan lokalt, regionalt och nationellt, till våra omtyckta medlemsförmåner där man kan spara många kronor, säger Art Löndahl.

Hur gör man för att koppla på ett Företagarna-medlemskap?

Du kan redan här på sidan anmäla ditt intresse för ett medlemskap i Företagarna till det rabatterade priset som Företagarna i Sandviken har förhandlat fram.

Efter anmälan kommer du få ett samtal från Företagarna, vi kommer att hjälpa dig att aktivera de förmåner och rabatter som du är intresserad av för dig och din verksamhet.

Vilka fördelar finns det i medlemskapet?

  • Du får ta del av vårt breda nätverk med företagare runt om i hela landet. Här får du ta del av erfarenheter, kunskaper och kanske hitta en ny affärskontakt.
  • Våra jurister står redo för dina frågor, du har tillgång till 8 heltidsanställda affärsjurister med olika spetsområden så som skatterätt, bolagsrätt, anställningsrätt osv. Det är helt oberoende rådgivning, så länge du är medlem så har du obegränsad rådgivning per telefon.
  • Försäkringar med fokus på dig som företagare. Då vi förhandlar för 60 000 företagare så får du som medlem bättre villkor och premier.
  • Förmåner och rabatter, vi har idag massor med förmåner och rabatter där många av våra medlemmar spar in hela eller mer än sin medlemsavgift. Hör gärna av dig till mig så kan vi se vad just din verksamhet kan dra nytta av.

På allt detta så är du även med och förbättrar företagsklimatet genom vårt politiska arbete. Vi vill göra det enklare, roligare och mer lönsamt att driva företag i Sverige.

Varmt välkommen till företagarfamiljen!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Ovärdigt pensionsdrama

Företagarna oroas över att partierna ägnar sig åt en budstrid som äventyrar hela pensionssystemet, i stället för att agera långsiktigt och principfast.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.