headphones newspaper video-player

Företagarna Hudiksvall: "Livepresentation av ÅF-nominerade"

En pandemi står inte ur vägen för Årets Företagare i Hudiksvall som under två kvällar kommer att presentera de nominerade i en livestream.
Publicerad 6 maj 2021

Nu har det blivit dags att presentera de nominerade till Årets Företagare i Hudiksvall 2021. För att så många som möjligt ska kunna delta på ett säkert sätt sker årets presentation av de nominerade digitalt.

Det kommer att ske under två teamssändningar som äger rum den 11:e maj och den 12:e maj. 

Under programmet kommer de nominerade entreprenörerna presentera sig själva och sina verksamheter och givetvis hoppas Företagarna i Hudiksvall på att så många som möjligt vill delta. Under kvällen har alla deltagare chans att vinna Gladahudikkortet till ett värde av 1000 kronor. 

Anmäl dig här! 

Fler nyheter från Företagarna

Äntligen goda nyheter

På torsdagsmorgonen gästade Företagarnas vd Günther Mårder TV 4:s Nyhetsmorgon för att prata om årets Småföretagsbarometer.

Unik inblick i kommunernas inköp

Företagarna presenterar nu omfattande data över kommunala inköp som gör det möjligt att se i vilken omfattning kommunala inköp görs från lokala företag samt småföretag.

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor