headphones newspaper video-player

Elitstjärnan chockgästade UF-vinnare i Bollnäs

Chocken blev total för de unga UF-vinnarna i Bollnäs blev grattade av guldmedaljören Carolina Klüft under torsdagens digitala företagarekafé.
Publicerad 26 feb 2021
Foto: Denise Lindberg

Av de 23 UF-företag som deltog i Bollnäs bästa UF hade åtta stycken finalister valts ut, varav sex från Hälsingegymnasiet. Men pandemin gjorde så att Bollnäs bästa UF fick ställa om och flytta in digitalt under torsdagens företagarcafé, skriver helahälsingland.se

När Peter Linzie från Företagarna Bollnäs presenterade vinnarna blev det ett riktigt segervrål:

- Det har varit så himla många bra företag i år och alla har gjort det så himla bra, så vi känner oss enormt smickrade, sa företagets vd Ebba Edling.

Då dök helt plötsligt ingen mindre än friidrottaren Karolina Klüft upp i rutan för att gratulera de unga vinnarna som står bakom barnboken "Livet ut" som handlar om idrott:

- Det var det bästa vi varit med om, säger Ebba Edling.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Småföretagare tar över när Findus ger upp

Efter 20 år tillsammans på Findus blev Bengt Gunnarsson och Göran Claesson av med jobbet. Nedläggningen av det anrika företaget var oväntad. Men slutet på anställningen blev början till egen verksamhet. Nu satsar de på närodlad frukt och grönt i nordvästra Skåne.

Korttidsstöd öppet för ansökan

Ansökan om stöd till korttidsarbete är sedan den 29 mars öppen igen. Företagarna tagit fram ett verktyg så att du kan räkna ut korttidsstöd per anställd.

Guide: Våga ta steget!

Pandemin fick Jokkmokks världsberömda marknad att växla från folkmyller till webbhandel. Det visar hur det digitala klivet kan rädda såväl företag som 416-åriga traditioner.

Plötsligt var ”Nowhere” överallt

Dryck som ändrar samhällets inställning till alkohol i en unik restaurangupplevelse i skogen. Det är eventet som nominerats till ett prestigefyllt pris. Fast egentligen handlar ...

”Pandemin är som en tidsmaskin”

Per Schlingmann har tillsammans med Kjell A Nordström skrivit boken Corona Express som beskriver hur covid-19 blivit en förändringskraft som påverkat villkoren för människor, företag och samhällen.

Sju förslag för bättre miljöpolitik

Miljöpolitiken måste ge rätt incitament. Hållbarhet får inte ses i ett motsatsförhållande till rörelsefrihet, ökat välstånd, tillväxt och ekonomisk aktivitet.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor