För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Ge Gästrikland en nystart!

Publicerad 9 okt 2020
Många av företagen i Gästrikland har drabbats ytterst hårt av coronakrisen. Inom vissa branscher handlar det om ett nästan totalt tapp i omsättning jämfört med tiden innan krisen. Det gör att antalet arbetade timmar minskar och skattebasen vittrar sönder.

Kommunerna i Gästrikland har gjort mycket för att hjälpa och stötta de lokala företagen genom krisen. De lokala politiker och tjänstemän som kavlat upp ärmarna är alla värda en stor eloge. Nu är det dags att börja diskutera hur kommunerna kan ge företagen bästa möjliga förutsättningar för en återstart när regionen och Sverige ska återstartas. Men som vanligt när det finns många kockar är det viktigt att först komma överens om det rätta receptet. 

Vilket recept det är, skriver Företagarnas regionchef i Gävleborg, Eva Cooper, tillsammans med Företagarna expert på lokalt företagsklimat, Pontus Lindström, i en artikel i Arbetarbladet. 

Läs artikeln här

Fler nyheter från Företagarna