För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Sprudlande nystart i Hudiksvall

Publicerad 26 feb 2020
De vände en insomnad skuta. Företagarna i Hudiksvall gick under 2019 från slummer, till en av de största procentuella medlemsökningarna inom organisationen i hela landet.

De vill lämna ett bättre samhälle efter sig till sina barn och barnbarn, än det samhälle de i sin tur fått ärva. Företagarna är en organisation för företagare i hela landet. Det är en organisation som jobbar nationellt, regionalt och kommunalt för att hjälpa entreprenörer att bli mer framgångsrika i sitt företagande.

Detta berättar Eva Cooper, regionchef för Företagarna i Gävleborg och Dalarna. Vi sitter i en turkos soffa på Myoroface i Hudiksvall. Bredvid Eva sitter Ylvali Gerling, vd och grundare av företaget – samt ordförande i Företagarnas lokalförening i staden. Den lokalförening som gått som tåget under 2019, och som är en av de som lyckats allra bäst i den procentuella ökningen av antalet medlemmar i hela landet.

Läs hela intervju i Tidningen #Hälsingland (sid 18)

Fler nyheter från Företagarna