För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Tack Stefan Löfven - men hur ser regeringen på framtiden i Hälsingland?

Publicerad 8 sep 2017
Hur ser ni egentligen på framtiden här i Hälsingland och i resten av Gävleborg? undrar Eva Cooper, regionchef Företagarna Gävleborg, och Lotta Petterson, regionchef Svenskt Näringsliv Gävleborg, inför Stefan Löfvens besökt i länet.

I dag, torsdag, besöker statsminister Stefan Löfven Gävle och Söderhamn. Vi vill börja med att tacka regeringen för att man lyssnat på företagarna och dragit tillbaka det skadliga förslaget om höjd entreprenörsskatt. Tanken på att aktivt ägande skulle beskattas hårdare, likt den hämmande synen på entreprenörskap som rådde innan 2005, började redan att slå mot drivkraften att skapa och utveckla nya företag. Samma sak gällde den statliga skatten som skulle bli ett hårt slag mot drivkraften att vidareutbilda sig och ta större ansvar. Ni lyssnade och stoppade dessa försämringar.

Tyvärr tvingas vi konstatera det är mer regel än undantag för Stefan Löfven och hans regering att komma med förslag efter förslag som är rent företagarfientliga.

Läs hela artikeln på Hela Hälsingland

Fler nyheter från Företagarna