För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årsmöte verksamhetsår 2023

Publicerad 20 mar 2024
Den 6e mars hölls årsmöte på Vikversvik Värdshus. 8 medlemmar deltog där sedvanliga handlingar gicks igenom.

En fråga skapade lite debatt och det gällde den proposition om byte av namn på föreningen. Diskussionerna ledde fram till ett beslut att föreningen ska byta namn (och därmed följa Företagarnas stadgar) till Företagarna Smedjebacken. Bakgrunden till detta är att bli tydligare med var vi finns geografiskt, att vi omfattar hela kommunens näringsliv - från de stora orterna Smedjebacken och Söderbärke till de mindre byarna runt om i hela kommunen - samt att vi är en lokalförening som ingår i Företagarna.

Styrelsens sammansättning ser på det stora hela lika dan ut som innan förutom en plats, Jens Möllberg valde att avgå, hans plats fylls av Mattias Johansson som är ny platschef på Hitachi i Smedjebacken.

De som sitter kvar sen tidigare är Anna Ekehov (Annas Livslust), Jonas Bolin (Rolling Mill Service), Mattias Lindberg (Sytab) och Marcus Olofsson (Enerco/Mvusab).

Vi ser fram emot ett nytt år där vi fortsätter som samarbetspartner till Morgonsoffan, vi är en del av Företagsgalan, vi planerar för fyra Affärsnätverksträffar under året och så deltar vi i möten och träffar både lokalt och inom Företagarna.

Vi vill gärna få in tankar, ideer, problemställningar m.m. från er medlemmar kring vad vi ska jobba med och vad ni ser ett mervärde i.
Det är för er och det lokala näringslivet vi jobbar.

Styrelsen tackar för det gångna året och arbetar redan för fullt med 2024.

Fler nyheter från Företagarna