För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Stort intresse på Företagarnas årliga Sälenmässa

Publicerad 8 nov 2023
Den växande och populära Sälenmässan fick i år expandera då trycket på utställare och besökare var högt.
Det blev en fartfylld helg med tusentals besökare under årliga Sälenmässan.

Trots snöstorm i Sälen så stoppades inte nyfikna besökare som kom till Högfjällshotellet för att besöka Företagarnas årliga Sälenmässa med fokus på hus, hem och fritid. Nytt för i år var att det tillkommit ytterligare en våning för att få plats med alla de 60 utsällare.

- Det är vi på Företagarna Malung-Lima-Sälen som ligger bakom detta projektet, vi är väldigt glada över utfallet och att intresset för mässan är högt, berättar föreningens ordförande Roberto Malek som avslöjar att över 3000 personer besökte mässan. 

60 utställare på plats

Sälenmässan kräver mycket förberedelser och styrelsen avslöjar att de tycker det är lika kul varje gång när det blir lyckat. Extra imponerade är de över mässans utomhusutställare som fick bita ihop i snökaoset utanför.

- Tusen tack till alla utställare, utan er ingen mässa! Och en stor eloge till utomhusutställarna som trotsade det bistra vädret, säger Josefin Mattson, projektledare för mässan. 

Tusentals besökare

Det minglades och nätverkades för fullt under mässan som pågick under både fredagen och lördagen. Strategin är att arrangera den i samband med höstlovet för att underlätta för besökarna. 

- Det är för att underlätta för tillresande och stugägare att kunna vara på plats, berättar Pernilla Pettersson som var på plats tillsammans med Ellinor Forslund för att representera Företagarna. 

Läs mer om Sälenmässan i SiljanNews!

Fler nyheter från Företagarna