podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Här är entreprenörerna som prisades under Malung-Lima-Sälens årsmöte

Publicerad 17 mar 2023
Nu har Årets Företagare och Årets Unga Företagare korats i Sälen-Malung-Lima.
Marit Laitinen korades till Årets Företagare 2023.

Årsmöte, lokala prisutdelningar och utdelning av gesällbrev - allt detta ägde rum under en och samma kväll när Företagarnas lokalförening i Sälen-Malung-Lima kallade till årsmöte där nämare 28 glada och förväntansfulla företagare deltog. 

- Det är kul att en sådan här kväll kunna förena nöje med nytta. Och det är alltid lika roligt att få lyfta och hylla våra duktiga entreprenörer från orten, säger Roberto Malek, Styrelseledamot i Företagarna.

Prisregn under Företagarnas årsmöte 

Det prestigefyllda priset Årets Företagare gick i år till den driftige Malungsentreprenören Marit Laitinen som driver verksamheten Malung Sälens Islandshästar.

- Tusen, tusen tack till alla som röstat på mig och tack till alla fantastiska elever, föräldrar och hästar som gör det här till världens roligaste jobb, säger den nykorade vinnaren. 


Jonas Enqvist och Linda Antonsson på Onflow tilldelades priset Årets Unga Företagare. 

Sju pristagare hyllades

Samma kväll delades även Årets Unga Företagare ut och i år var det duon från Onflow, Jonas Enqvist och Linda Antonsson, som korades. Utöver det delades Årets ljus ut som gick till entreprenörerna Mattias Bergman och Mattias Norberg på Sälens Chocklad.

- Wow, vi är så stolta och glada för detta! Ett stort tack till alla som har röstat på oss. Att ni stöttar och peppar oss betyder massor. Tack, säger duon. 


Beatrice Olers fick motta sitt Gesellbrev och Mattias Bergman och Mattias Norberg blev Årets Ljus. 

Avslutningsvis var det Bivaxarna UF som fick motta priset Årets UF och målaren Beatrice Olers fick äntligen motta sitt efterlängtade gesällbrev.
Fler nyheter från Företagarna