podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarnas regionchef om 2022: "Stolt över våra 16 lokalföreningar"

Publicerad 16 jan 2023
År 2022 var på många vis ett ovanligt år med flera tuffa utmaningar men som också kom med en hel del ljusglimtar.

När Företagarnas regionchef Eva Cooper blickar tillbaka mot det förgågna året som varit, 2022, minns hon det med skräckblandad förtjusning. Ett år utöver det vanliga, där Rysslands invasion av Ukraina, startade igång flera stora utmaningar för landets och Dalarnas företagare. 

I en intervju med Buisness News Dalarna berättar hon vad som var hennes stoltaste ögonblick under 2022:

— Jag är så enormt stolt över de 16 lokalföreningar Företagarna har i Dalarna! Företagare som på sin fritid ideellt engagerar sig för nätverk, kunskap och ett bättre företagsklimat. Det har varit massor av häftiga events under året, bland annat kopplat till valet. Vi växer som organisation och får allt fler medlemmar. Det är fantastiskt! Ju fler vi är desto mer kan vi göra. Tillsammans är vi starka!

Eva Cooper säger även att hon gläds åt den styrka företagare uppvisar i Dalarna och hyllar problemlösandet som förefaller sig så naturligt hos regionens entreprenörer:

- Efter flera års pandemiprövningar kommer nästa stora utmaning med skenande elpriser och tuffa drivmedelskostnader, utöver ett allmänt högre kostnadsläge, säger hon.

Läs hela intervjun här! 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna