För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Avesta laddar för en hyllningsgala: "Alla är välkomna"

Publicerad 25 jan 2023
Styrelsen i Företagarna Avesta bjuder in till en hyllningsgala för att förändra bilden av Avesta.

Efter de dystra sifforna från Svenskt Näringslivs senaste mätning av företagsklimatet i Sverige, där Avesta hamnade i botten i länet, vill nu Företagarna tillsammans med Avesta kommun, Nyföretagarcentrum och Centrumföreningen göra något för att förändra bilden av kommunen.

- Vi vill därför hylla och lyfta de som har gjort någonting bra i Avesta, säger initiativtagarna Mathias Blomqvist, ordförande i Företagarna tillsammmans med vice ordförande Hans Holmlund till Avesta  Tidning.

Den 21 februari planeras den stora hyllningsgalan för Avestas företagare och medborgare att äga rum och den kommer att arrangeras inne på Torp där det finns närmare 220 platser.

- Det här blir en stor kärleksgala dit alla är välkomna, berättar Mathias. 

Under kvällen kommer priser att delas ut i åtta olika kategorier. Det är Årets Företagare, Årets Nyföretagare, Årets Unga Företagare, Årets Kommunanställd, Årets Avestaprofil/ambassadör, Årets Föreningsprofil, Årets Handlare och Årets Samhällsbyggare.

- Det händer så mycket bra saker i kommunen och det ska vi fira, säger Hans Holmlund.

Läs mer om galan här!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna