För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De fick ta emot tunga företagspriserna i Malung-Lima-Sälen

Publicerad 18 mar 2022
Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Malung-Lima-Sälen har korats!
Från höger: Malin Schulz, Jenny Persson och Gustav Eriksson.

Det var under torsdagskvällen som Företagarna Malung-Lima-Sälen arrangerade en afton i sann företagsanda för att hylla flera av de lokala företagarna. 

Under kvällen delades det prestigefyllda priset Årets Företagare 2022 ut och år blev det entreprenörsduon Jenny Persson och Josef Hagström som driver populära gymanläggningen Träning i Malung. 

Men det tog inte slut där, föreningens ordförande Carl-Johan Åkerstedt hade fullt upp när han fick dela ut fler priser under kvällen. Bland annat utsågs Andreas Thuresson på Dalabygg till Årets Unga Företagare. Årets Ljus blev Malin Schulz på Mountain soul och sist men inte minst var det Gustav Eriksson från Kläppen Ski Resort och Magnus Larsson på Fiskarheden Trävaru som fick ta emot priset Årets Samarbete. 

Vilken lyckad kväll! Stort grattis till alla vinnare som nu kommer att representera föreningen i regionsfinalen som äger rum senare i vår. 

Fler nyheter från Företagarna