podcast news play företagaren I media förmån faq

De fick ta emot tunga företagspriserna i Malung-Lima-Sälen

Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Malung-Lima-Sälen har korats!
Publicerad 18 mar 2022
Från höger: Malin Schulz, Jenny Persson och Gustav Eriksson.

Det var under torsdagskvällen som Företagarna Malung-Lima-Sälen arrangerade en afton i sann företagsanda för att hylla flera av de lokala företagarna. 

Under kvällen delades det prestigefyllda priset Årets Företagare 2022 ut och år blev det entreprenörsduon Jenny Persson och Josef Hagström som driver populära gymanläggningen Träning i Malung. 

Men det tog inte slut där, föreningens ordförande Carl-Johan Åkerstedt hade fullt upp när han fick dela ut fler priser under kvällen. Bland annat utsågs Andreas Thuresson på Dalabygg till Årets Unga Företagare. Årets Ljus blev Malin Schulz på Mountain soul och sist men inte minst var det Gustav Eriksson från Kläppen Ski Resort och Magnus Larsson på Fiskarheden Trävaru som fick ta emot priset Årets Samarbete. 

Vilken lyckad kväll! Stort grattis till alla vinnare som nu kommer att representera föreningen i regionsfinalen som äger rum senare i vår. 

Fler nyheter från Företagarna

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden

Krönikor från våra politiska experter

Möt tre av Sveriges 500 000 jobbskapare

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.