podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Succé under årets företagarmässa i Malung

Publicerad 9 maj 2022
Efter två års uppehåll var det äntligen dags för Företagarmässan i Malung.
Leif Nilsson Företagarna Malung-Lima Sälen och Therese Nielsen Nyföretagarcentrum Norra dalarna.

I helgen gick den årliga Företagarmässan i Malung av stapeln. På plats var Företagarnas lokalförening  Malung-Lima Sälens suppleant Leif Nilsson som delade monter tillsammans med Therese Nielsen från Nyföretagarcentrum i Norra Dalarna.

Jobbtorg för arbetssökande 

På fredagen hade man arrangerat ett jobbtorg där arbetssökande kunde träffa ett tiotal företag som sökte arbetskraft vilket resulterade i flera möjliga nya anställningar. På mässan fanns flera utställare från flera olika branscher och organisationer både ute och inomhus.

Under mässan fick några av besökarna, nämligen åttonde och niondeklassare, chansen att lyssna på när den lokala företagaren Anders Kullander, vd Hemköp och E.A.T, berättade om hur hans verksamheter överlevde coronakrisen. Han delade även med sig av hur det är att driva företag och vad som är det bästa med att vara företagare. 

Inspirerande föreläsningar på tema företagande

Även representanter från Swedbank, tillsammans med Minna Smångs från Ung Företagsamhet, föreläste på temat entreprenörskap. De pratade bland annat om hur det är att driva eget företag samt berättade lite mer om ekonomi för unga.

Fler nyheter från Företagarna