podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Ta chansen att vara med!

Publicerad 10 nov 2021
Vi på Företagarna Borlänge har vunnit upphandlingen Personalgåvor hos Borlänge Kommun. Det innebär att vi tillsammans med Borlänge kommun har tagit fram en digital lösning för att kunna erbjuda lokala produkter och tjänster som gåvor till kommunanställda vid exempelvis jul och särskilda jubileum. Nu vill vi bjuda med dig på denna resa.

Alla Borlängeföretag är välkomna att registrera sig i Borlänge kommuns Företagsbank, det enda som krävs är att ditt företag har en tjänst eller produkt att erbjuda samt att företaget har fysisk verksamhet i Borlänge kommun. Du behöver alltså inte vara medlem i Företagarna.

För att vara med och erbjuda dina produkter eller tjänster som julgåva 2021 behöver ditt företag vara registrerat senast den 25/11 2021. Om du registrerar ditt företag efter utsatt datum kommer du endast finnas med i framtida erbjudanden.

4 steg för att delta – enklare än enkelt!

 1. Registrera dig med BankID via Tjänster - Borlänge kommun (borlange.se).
 2. Efter den 16/12 2021 får du en namnlista med information om vilka som valt ett gåvobevis hos ditt företag samt information om hur du ska fakturera från Borlänge kommun.
 3. Använd namnlistan för att pricka av utnyttjade gåvobevis eller skicka ut egna presentkort*.
 4. Fakturera Borlänge kommun för samtliga gåvobevis innan den 31/12-2021.

*Väljer du att skicka ut egna presentkort står företaget själv för eventuella merkostnader och det fysiska presentkortet ska finnas hos mottagaren senast den 23/12.

Snabbfakta

 • Borlänge kommun har drygt 5 000 anställda
 • Varje anställd får möjlighet att välja var den önskar att plocka ut sitt gåvobevis på 1 000 kr

Viktig information

 • Företaget måste ha fysisk verksamhet i Borlänge kommun för att bli godkänt.
 • Företaget måste vara registrerat innan den 25 november för att ha chans att leverera årets julgåva.
 • Vid registrering tar företaget ställning till om gåvobeviset ska plockas ut vid ett och samma tillfälle eller om delbetalning är möjligt.
 • Efter 16/12 2021 får företaget en namnlista över samtliga personer som valt att plocka ut sin gåva hos er.
 • Vill du inte hantera namnlistor utan hellre skicka ut egna presentkort är det en kostnad ditt företag står för själv. Borlänge kommun ansvarar över att du får korrekt information som underlättar utskick av presentkorten. Det fysiska presentkortet ska finnas hos mottagaren senast den 23/12.
 • Företaget ansvarar över administrationen av gåvobevisen, Företagarna eller Borlänge kommun tar ej ansvar för dubbelinlösning.
 • För dig som vill administrera gåvobevisen via namnlista är gåvobevisen giltiga till och med 15/12 2022.
 • Företaget fakturerar Borlänge kommun för samtliga gåvobevis, även de som inte utnyttjas. Fakturera via elektronisk faktura till Borlänge kommun innan den 31/12-2021. Instruktioner skickas tillsammans med listan över vilka som valt ditt företag.

Vid frågor kontakta naringslivskontoret@borlange.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna