För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Priseregn över Faluentreprenörer under Årets Företagarfest

Publicerad 25 nov 2021
Efter två års uppehåll var det äntligen dags igen för Årets Företagarfest.
Årets Företagare i Falun 2021 utsågs under onsdags kvällen.

På onsdagen dukade Företagarna Falun, tillsammans med Rolf Eriksson bil, upp för en mycket efterlängtad kväll, nämligen Årets Företagarfest. En gala som genomsyrades av jubel och hyllningar till Faluns många entreprenörer. Priset Årets Företagare 2021 gick i år till teamet på Biketown Falun som ägs och drivs av Anders Lindgren, Johan Lindgren, Mattias Eriksson och Nicklas Hessel. På plats var Företagarna Faluns ordförande Jonas Grenfeldt och Linda Norén, näringslivschef på Falu kommun som delade ut priset till de lyckliga vinnarna: 

- Vi bugar och tackar för utmärkelsen Årets Företagare i Falun! Och tack till Företagarna för en trevlig tillställning igår, skriver Biketown på sina sociala medier. 

På Företagarfesten hyllades även en andra plats pristagare, som i år blev Veronica Hellström på Veras bageri och catering. Företagarna Falun passade även på att fira 2020 års lokala vinnare Helena Sahlén Nelson som äger och driver Dansa i Falun. 

Årets Företagare är organisationen Företagarnas mest prestigefyllda prisutdelning. Utmärkelsen har en lång historia och delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Alla kandidater granskas noga och vår samarbetspartner UC kontrollerar att de mätbara kriterierna är uppfyllda.

De lokala vinnarna går vidare till en regionfinal vars vinnare utses vid olika tillfällen under ett års tid, mellan höst till nästa höst. De i sin tur tävlar om att bli Årets Företagare i Sverige på galan som äger rum i Stockholm i Blå Huset. 

Fler nyheter från Företagarna