För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Efter tre års uppehåll - Företagsgalan i Ludvika tillbaka

Publicerad 4 nov 2021
I februari 2022 har det återigen blivit dags för Företagsgalan i Ludvika.
Foto: Privat

Det har gått tre långa år sedan Företagsgalan i Ludvika ägde rum men i en pressträff meddelar nu glatt Företagarnas ordförande i Ludvika, Gösta Bergström, tillsammans med Veronica Lindgren från Unika Ludvika att det snart är dags igen.

- Företagsgalan har vi planerat till lördagen den 19 februari. Vi räknar med att kunna ta in 220 personer till middagen och ännu fler senare till dansen om det finns intresse, säger Gösta till Nya Ludvika Tidning.

Lång väntan är över

Nytt för i år är att de tidigare upplägget med prisutdelningen i tearetsalongens Aveny ändras:

- Priset till Årets nya företag eller hederspriset kommer att delas ut i Folkets hus foajé i samband med minglet före middagen. Hederspriset, eller uppmärksamhetspriset, är nytt och det priset har såväl privatpersoner som företag och föreningar chansen att ta hem, säger Bergström till tidningen och fortsätter:

- Priset går till någon person eller verksamhet som gjort något gott för Ludvika och kommunen under 2021. Det skulle kunna vara en idrottsatlet eller ett företag som skapat arbetstillfällen, förklarar Gösta Bergström.

Nytt pris delas ut

Företagsgalan är ett evenemang där Företagarna Ludvika tillsammans med Unika Ludvika och Ludvika kommun står som arrangörer. Ytterligare en nyhet för årets gala är att en av medarrangörerna delar ut ett eget pris:

- Det ska gå till någon som är duktig på sociala medier och att marknadsföra sig där, säger Veronica på Unika Ludvika. 

Fler nyheter från Företagarna