headphones newspaper video-player

Företagarnas restauranggåva till medlemmarna: "Uppskattat"

För en tid sedan gav sig Företagarna i Särna, Idre och Grövelsjön ut till några av sina medlemmar för att överlämna presentkort.
Publicerad 1 mar 2021
Presentkorten var poppis!

Det var Företagarnas lokalförening i Särna, Idre och Grövelsjön med bland annat ordförande Stefan Nordin som en kylig februarifredag besökte några av organisationens medlemmar, skriver dalabygden.se

Medlemmarna fick ett varsitt presentkort med tema "Lokala restauranger" på 200 kronor. Något som varmt uppskattades av företagarnas medlemmar. 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Småföretagare tar över när Findus ger upp

Efter 20 år tillsammans på Findus blev Bengt Gunnarsson och Göran Claesson av med jobbet. Nedläggningen av det anrika företaget var oväntad. Men slutet på anställningen blev början till egen verksamhet. Nu satsar de på närodlad frukt och grönt i nordvästra Skåne.

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.

Korttidsstöd öppet för ansökan

Ansökan om stöd till korttidsarbete är sedan den 29 mars öppen igen. Företagarna tagit fram ett verktyg så att du kan räkna ut korttidsstöd per anställd.

Guide: Våga ta steget!

Pandemin fick Jokkmokks världsberömda marknad att växla från folkmyller till webbhandel. Det visar hur det digitala klivet kan rädda såväl företag som 416-åriga traditioner.

Plötsligt var ”Nowhere” överallt

Dryck som ändrar samhällets inställning till alkohol i en unik restaurangupplevelse i skogen. Det är eventet som nominerats till ett prestigefyllt pris. Fast egentligen handlar ...

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor