För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Skoförsäljare blev Årets Företagare i Borlänge

Publicerad 2 jul 2021
Äntligen! Nu har även Årets Företagare i Borlänge korats och i år gick priset till Inger och Linn Höglund på Skoforum AB.
Foto: Privat

På torsdagen var det dags att kora Årets Företagare i Borlänge 2021 och det var två glatt överraskade vinnare, Inger Höglund och Linn Höglund, som tog emot priset utanför det färgsprackande familjeföretaget Skofroum AB.

-Vi blev rejält överraskade på jobbet idag! Vi kan knappt tro att det är sant, skriver de på sin Facebooksida. 

Sko-Forum är en onlinebutik som drivs av mor och dotter. Under året startade de även sitt eget skomärke GoMandy som sålt som smör.

- Den fantastiska responsen har gjort att vi kommer satsa på GoMandy än mer och det är så roligt! Vi designar, skissar och planerar för fullt och det ska bli såå spännande att visa vår kollektion till hösten, skriver de vidare. 

Nominering löd:

"Årets Företagare i Borlänge har uppvisat stor kreativitet med snabba och vitkiga beslut när det verkligen gäller. Med ett innovativt tänk och med miljön i fokus kan Årets Företagare GÅ hur långt som helst! Årets Företagare i Borlänge 2021 är Skoforum!"

Fler nyheter från Företagarna