För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

2021 blir förhoppningarnas år “Önskar kunna öppna upp igen”

Publicerad 4 jan 2021
Vaccinationer, spontana möten och en nystart. Det är vad vad fem företrädare för olika delar av samhället hoppas på att 2021 ska kunna bringa.

I en intervju med SVT Dalarna får fem lokala aktörer berätta vad de önskar ska hända under det nya året. Eva Cooper, Regionchef  Företagarna i Dalarna, hoppas på att 2021 blir mycket ljusare:
- Vi har ju alla fått vara med om ett extremt stålbad det här året och alla delar i livet har påverkats. Så det är klart att det är mer osäkert och hoppas på saker i år jämfört med andra år, men samtidigt är det kanske viktigare än någonsin att ha hopp.

Att stöden anpassar sig efter företagarna menar Cooper är viktigt. En tuff bakläxa som Regeringen förhoppningsvis har lärt sig av från det forna året.
- Jag hoppas att så många som möjligt har lyckats övervintra och att de som behöver ska få tillgång till stöden lättare än tidigare år, säger Eva till SVT. 

Även Jonas Rosén, VD på Visit Dalarna, har stora förhoppningar på 2021.
- Jag önskar mig ett ljusare år för Dalarnas besöksnäring och för alla de företagare som kämpat så otroligt hårt för att överleva. 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna