För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hon blev Årets Företagare i Avesta 2021

Publicerad 20 aug 2021
Ett stort grattis till Petra Jarlheim som äger och driver Lekstugan i Avesta. Nu kan hon titulera sig som Årets Företagare i Avesta 2021.
Foto: Instagram. Petra Jarlheim blev Årets Företagare i Avesta.

Nu har äntligen Årets Företagare i Avesta 2021 korats! Det blev Petra Jarlheim som driver den populära leksaksbutiken Lekstugan i Avesta. Nu gör hon upp i regionsfinalen som äger rum i Falun den 2 september. 

Av sina kollegor hyllas hon på företagets sociala medier:

- Petra, du är en förebild och så värd det här pruset. Världens bästa chef och världens bästa människa, grattis chefen! Skriver Petras kollegor på Instagram. 

Nominering löd:

Försäljning av barn och babysaker, leksaksaffär.Har varit väldigt innovativ under Covid-19 pandemin, var bla först i Avesta kommun med att erbjuda hemkörning. Erbjöd även ”besök” i butik via facetime. Petra var en initiativtagaren till att tillverka visir tillsammans med elever på mellanstadiet till vården, när det var brist på dessa. Stort engagemang för kommunens företagarföreningar, tex centrumföreningen och kvinnligt företagande, samt UF. Årets Företagare Avesta 2020 är kreativ och god ambassadör för Avesta och samhället i stort. Lekstugan är ett föredöme med bredd och nya innovativa grepp, med ödmjukhet, känsla och ett stort engagemang.

Årets Företagare är organisationen Företagarnas mest prestigefyllda prisutdelning. Utmärkelsen har en lång historia och delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Alla kandidater granskas noga och vår samarbetspartner UC kontrollerar att de mätbara kriterierna är uppfyllda.

De lokala vinnarna går vidare till en regionfinal vars vinnare utses vid olika tillfällen under ett års tid, mellan höst till nästa höst. De i sin tur tävlar om att bli Årets Företagare i Sverige på galan som äger rum i Stockholm. 

Fler nyheter från Företagarna