För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De blev Årets Företagare och Årets unga Företagare i Leksand 2021

Publicerad 13 aug 2021
Äntligen har Årets Företagare och Årets unga Företagare i Leksand utsetts.
Foto: fr. v Niclas och MiaMaria Björkstrand, Rickard Eriksson och Malin Thulin.

Under en prisutdelning på torsdagskvällen korades Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Leksand. Ceremonin, som ägde rum på Villa Långbers i Tällberg, bjöd på flera överraskningar av Företagarnas lokalförening som hyllade flera företagare i kommunen. Det handlade om Årets Företagare, Årets Unga Företagare, Årets Leksandsprofil samt den ärofyllda Guldhästen.

Årets Företagare gick till Niclas och MiaMaria Björkstrand som blev glada över att ta emot priset. Paret äger och driver företaget Ningab AB, vars verksamhet verkar för att samhällsinformation ska finnas tillgänglig på teckenspråk för de människor som har just teckenspråk som modersmål eller förstaspråk, skriver SiljanNews.se. 

— Fantastiskt! Stort tack för att ni uppmärksammar teckenspråket! Vi har funnits i 13 år men är långt ifrån nöjda!

Senare samma kväll tilldelades Malin Tulin och Rickard Eriksson från PULS i Leksand priset Årets unga Företagare. PULS är en träningsanläggning och företagsduon har trots pandemin lyckats säkra verksamheten under det tuffa pandemiåret:

— Vi är nya i företagsvärlden men brinner väldigt mycket för det vi gör. Leksand är redan en ort där det händer väldigt mycket och där vill vi verka för att få Leksand till ett ännu hälsosammare samhälle, sa Malin Tulin till tidningen.

Fler nyheter från Företagarna