För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hedemoraföretagarens tuffa tävlingskamp mot Bianca Ingrosso

Publicerad 6 apr 2021
Företagarnas ordförande i Hedemora Daniel Erlandsson, vd på Din Elonbutik, tävlade under fredagen om utmärkelsen årets stjärnskott. En av hans motståndare var ingen mindre än influencern Bianca Ingrosso.
Foto: Privat

Det var i fredags som Sverigefinalen av Entrepreneur of the Year som Hedemoraföretagaren Daniel Erlandsson, tävlade i kategorin årets manliga stjärnstkott, skriver DT.se

Daniel, som dessutom är ordförande i Företagarna Hedemora, var på plats på riskfinalen på Grand Hôtel i Stockholm. Erlandsson och övriga finalister hade hållit sig i karantän veckan innan och han tog covid-test både på torsdagen och fredagen.

Välkända företagasprofiler

I juryn satt bland andra Företagarnas ordförande Fabian Bengtsson och Företagarnas VD Günther Mårder tillsammans med entreprenören Salvatore Grimaldi.

– Vi hade två minuter för att tala om oss själva och sedan var det åtta minuters utfrågning. Det var tufft men väldigt roligt. Min målbild var att ge mycket energi, säger Daniel Erlandsson till DT.

I finalen stod även superinfluencern Bianca Ingrosso som hade nominerats till årets kvinnliga stjärnskott - och vann. 

– Jag gick fram och gratulerade henne, säger Daniel Erlandsson.

Hedrad över nomineringen

Det blev inget pris för Hedemoraföretagaren som trots allt var mycket nöjd med kvällen.

- Att komma till Sverigefinal i entreprenörskap och få representera region Svealand, Dalarna och Hedemora i synnerhet är kittlande stort. säger Daniel.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna