För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Dalavinnarna blev utan pris i riksfinalen

Publicerad 19 okt 2020
Dalavinnarna blev utan pris i den nationella finalen.
Årets företagare i Dalarna flankerade av Företagarnas regionchef Eva Cooper, landshövding Ylva Thörn samt regionråd Birgitta Sacrédeus

I början av hösten utnämndes Andreas Solem med Sit Right AB och Frida Davidsson med Fridas Hår & Makeupstudio till Årets Företagare respektive Årets Unga Företagare i Dalarna.

I den nationella tävlingen fick tyvärr varken Solem eller Davidsson ta plats på prispallarna. 

På riksnivå var det Richard Bergfors på familjeföretaget och hamburgerkedjan Max som fick ta emot priset som “Årets Företagare”. Andreas Solem som är vd på Sit Right AB är nöjd ändå och berättar att det för honom är stort nog att kunna titulera sig som Årets Företagare i regionen. 

Frida Davidsson som för sin miljövänliga salong tog sig hela vägen till riksfinalen av Årets Unga Företagare blev inte en av de nationella pristagarna.

Davidsson har de senaste året prisats tre gånger för sitt företagande. Årets Gesäll i landet, Gagnefs kommuns miljöpris och Årets unga företagare i Dalarna är alla utmärkelser som Frida Davidsson kan stoltsera med.

- Priserna har betytt oerhört mycket för min verksamhet. Det har hjälpt mig att nå ut i Dalarna. berättar Davidsson i en intervju med DT.

Läs artiklarna i DT här:

Sit Rights VD: "Jag är mer än nöjd i alla fall"

Prisade frisören Frida utan pris i riksfinalen

Fler nyheter från Företagarna