För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Satsningar på hållbarhet allt viktigare för småföretagen

Publicerad 29 mar 2019
Satsningar på klimat- och hållbarhetsarbete har blivit allt viktigare för småföretagen. De ser dessutom att det är bra för affärerna – och det är en förutsättning för att Sverige ska kunna ställa om och bli världens första fossilfria välfärdsnation. Nu måste politikerna få de rätta spelreglerna på plats.

Småföretagen utgör 99,4 procent av alla företag i Sverige. Enligt en ny undersökning från Företagarna, Fossilfritt Sverige och Beyond Intent har småföretagen redan idag har ett stort engagemang för hållbarhet. Hela 9 av 10 av företagare anser att hållbarhet är en prioriterad fråga och 2 av 3 bedriver redan idag ett hållbarhetsarbete.

Om detta skriver Företagarna Dalarnas regionchef Eva Cooper tillsammans med Företagarnas vd Günther Mårder och Fossilfritt Sveriges Svante Axelsson i en debattartikel i ett antal av Dalarnas tidningar. 

Fler nyheter från Företagarna