För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Mingelbilder Misstagens Mästare

Publicerad 26 sep 2018
Misstagens Mästare
För fjärde gången så arrangerade Företagarna Dalarna Misstagens Mästare hos vår samarbetspartner Volvo/RE bil. Denna gång med Kristian Luuk som huvudinspiratör. Hans berättelse om en något vinglig färd från Handelshögskolan till programledarrollen gav många skratt och väckte tankar hos alla de företagare som var på plats.
I år var många av våra partners med och ställde ut. De bidrog både till vinster och härligt innehåll i goodiebag som i år fick ett innehåll som hade många smaker från Dalarna. Potatis från Snöborg gård, korv från Sahlins struts, saft från Grangärde musteri, bröd från Skedvi bröd, kaffe från Beans in cup bland mycket annat.
Företagarnas  politiske expert Erik Ageberg analyserade valet, Erik fick dessutom  med sig ”innehållsrika” synpunkter av företagare på plats, om den galet stora omfattningen av det  regelverk som företagande innebär.
Och sen fick vi äntligen veta vem som kommer att representera Dalarna i Årets Företagare som har sin Sverigefinal i Stadshuset den 19/10 – det blev bröderna Johan Rehnström och Henrik Lindh som driver företaget Globisen i Älvdalen.
Taggar
Fler nyheter från Företagarna