För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets gasellföretagare är Byggprojekt i Dalarna

Publicerad 10 okt 2017
Vid gasellgalan i Falun prisades flera av länets gasellföretagare. Allra bästa var Jan Lindblom, Byggprojekt i Dalarna AB som växt med otroliga 7 366 procent på fyra år.

Galan hölls på Magasinet i Falun och tidningen Dagens Industri stod som arrangör och delade ut priset.
- Det är jättestort, framför allt för alla medarbetare som har varit med och bidragit till det här sedan starten 2013. Snickare, platschefer och tjänstemän - alla har en bit i detta, säger Jan Lindblom.
Utmärkelserna har kommit tätt de senaste åren. 2015 utsågs han till årets företagare i Falun. 2016 blev han årets nyföretagare på Stjärngalan, och i år fick han alltså Dagens Industris gasellpris i Dalarna, för att tillväxten har varit så stark från 2013 till 2016.
Under fyra år har bolaget växt med svindlande 7 366 procent.
- Första året gick vi från 0 till 30 miljoner kronor, år två från 30 till 42 miljoner kronor, år tre från 42 till nära 74 miljoner kronor och vi har kunnat hålla ihop företaget trots en del växtvärk, säger Jan Lindblom.
Under samma tid har bolaget gått från 0 till 30 anställda och ytterligare tio till 20 som rycker in vid produktionstoppar.

Läs hela artikeln i Södra Dalarnas Tidning >>

Taggar
Fler nyheter från Företagarna