För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Följ med på Företagarnas satsning på kvinnors företagande

Publicerad 16 okt 2023
Här kommer en lista på alla Företagarna W event att hålla koll på under oktober och november månad. Varmt välkommen att delta.

Företagarna är en av 74 nominerade organisationer som tävlar om att vinna utmärkelsen Svenska Jämställdhetspriset 2024. En viktig del i jämställdhetsarbetet är Företagarna W. Det är en nationell satsning som samlar event, nätverk, utbildning och mycket mer som rör kvinnors företagande.  

I Skåne och Blekinge har satsningen vuxit lavinartat under året. Företagarna Karlshamn har haft flertalet lyckade och välbesökta träffar, nu har engagemanget spridit sig. Nedan kommer en kort sammanställning om vilka föreningar som arrangerar någon aktivitet inom ramen för Företagarna W de närmsta veckorna. 

18 oktober – Företagarna Karlshamn har bland annat bjudit in Pia Qvarnström från Bärta.

19 oktober – Företagarna Båstad bjuder in till en afterwork.

28 oktober – Olofströms innebandydamer har gått upp i Allsvenskan och spelar mot Partille. Inte ett Företagarna W event.

17 november – Digitalt seminarium om finansiering av bolag.

21 november – Företagarna Malmö, Lund och Öresund har planerat ett event som glädjande nog blev fullbokat fem veckor innan det går av stapeln. Hélène Barnekow, med erfarenheter så som VD för Telia och Microsoft Sverige kommer samtala med deltagarna.

21 november – Företagarna Kristianstad hälsar välkomna till en kväll på Kristianstads flygplats. Barnekow kommer även närvara där, efter sitt föredrag i Malmö.

Fler nyheter från Företagarna