För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

55 tjejer på frukostträff med Tema Finansiering!

Publicerad 24 maj 2023
Att prata finansiering kanske inte alltid är lockande med krav från bank, räntor och allmänt problem att ens få låna. Samla 55 kvinnor så blir tom Finansiering intressant!
Vi hade en träff för kvinnor som driver företag eller funderar på att starta, på Bergslagskrogen (Ronneby GK), medlem i Företagarna såklart, där Sofie Holgersson fixade kaffe & godbit!
 
7tjejtraff_blekinge23.jpg
 
Frida Lundhs vinnarmacka från MackSM - Japan tur&retur och en smoothie från Straxgård var på menyn. Det var så fantastisk god frukost! 
 
4tjejtraff_blekinge23.jpg
 
Tin Azinovic från Swedbank, berättade hur en bank ser på finansiering och vilka dokument som krävs av dig som företagare. Affärsplan är en av dem.
 
5tjejtraff_blekinge23.jpg
 
Marina Olofsson från Almi, berättade hur de kan hjälpa till vid investeringar, företagsrådgivning och mycket mer. 
 
tjejtraff_blekinge23.jpg
 
Anna Althini från Region Blekinge, hade olika företagsstöd på agendan.
 
Hoppas de 55 nätverkande deltagarna fick mycket matnyttigt med sig, i form av både frukost, nätverkande och finansiering! Se nedan för Region Blekinges presentation med tips på bidrag som du kan söka som företagare.
 
NyföretagarCentrum var på plats med flera rådgivare & Företagarna minglade och svarade på frågor om medlemskap. Mer om medlemskap i Företagarna hittar du >HÄR<
 
 
 
Taggar
Fler nyheter från Företagarna