För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Öresund har startat podcasten Möt en företagare i vardagen!

Publicerad 8 aug 2023
Företagarna Region Syd tycker det är ett spännande och modigt initiativ och vi hoppas många företagare ska lyssna - tipsa gärna! 
- Det finns många sätt att vara del av ett nätverk. Alla har inte möjlighet att medverka på våra aktiviteter och vi hoppas att detta ska vara ett sätt att möta lokala företagare, säger ordförande Marie Nilsson Företagarna Öresund.
 
- Genom att lyssna på andra företagare föds ideér som kan omsättas i den egna verksamheten och/eller så uppstår ett intresse för att helt enkelt ta kontakt och utbyta erfarenheter fortsätter Marie. Podcast är helt nytt för oss och vi vill gärna veta vad ni lyssnare tycker, så vi ser framemot er feedback!

Företagarna Öresunds podcast - Möt en företagare i vardagen - innehåller 8 avsnitt i första delen, där lokala företagare inspirerar och delar med sig av sin vardag. Två avsnitt är publicerade, se nedan, och ett tredje sänds den 14/8 med Anna Haziraj.
 
Nedan hittar du länk till de två publicerade poddavsnitten;
 
ToraPodd1.png
 
Tora Strind från All Equal AB
Tora Strind är expert på informationssäkerhet, att skydda information i samtal och att lugna ned arga och upprörda personer. Hon berättar om hur hon har nått framgång som enmansbolag i en nischad bransch.
 
christofferPod1.png
 
Han är den som tillsammans med sin sambo driver flertalet bolag både nationellt och internationellt som visat sig vara vinnande koncept. Han ger handfasta tips och råd! 

Vill du också medverka i ett avsnitt? - skicka ett mail till oresund@foretagarna.se så hör vi av oss. 

Lycka till med er nya satsning önskar Företagarna Region Syd!
Fler nyheter från Företagarna