podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Grattis till vinnare av Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Borås 2022

Publicerad 6 okt 2022
Under Näringslivsdagen på Åhaga var det fokus på drivkraft och med många förebilder på plats. Utöver dagens mingel och föreläsningar utsågs också vinnarna av Årets företagare och Årets unga företagare i Borås. Årets företagare blev Anna och Patrik Johäll på Superstudio som bland annat producerar reklamfilmer åt några av världens största bilmärken, GRATTIS! Ett lika STORT GRATTIS till Mollis Care AB med Cathrine Hedlund och Caroline Johelid som utsågs till Årets Unga Företagare i Borås.
Foto: Johfors Production

Årets Företagare i Borås 2022

Anna Johäll och Patrik Johäll - Superstudio D & D AB blev utsedda till Årets Företagare i Borås 2022.
Anna och Patrik har varit nominerade två gånger tidigare men segern kom alltså tredje gången gillt.
Riktigt bra jobbat och stort Grattis!

”Det känns verkligen mycket hedrande att utnämnas till Årets Företagare! Företagarna i Borås håller genomgående en hög standard och därför är det extra roligt. Vi har mottagit en del nomineringar och priser de senaste åren men detta toppar samlingen. Tack än en gång för att ni valde oss!”

Kommentar från Anna och Patrik Johäll

// Styrelsen Företagarna Borås

Motivering

Med hängivenhet och ett stort engagemang har årets vinnare byggt ett varumärke som format en bransch och skapar en inspiration för oss företagare. Vinnarna visar att allt är möjligt i Borås.
Vinnaren har lyckats ta globala varumärken till Borås och deras kommunikation ut i världen.

0-737x5-gold-divider.jpg

Årets Unga Företagare i Borås 2022

Årets unga företagare blev systrarna Caroline Johelid och Cathrine Hedlund på Mollis care med hårvårdsvarumärket Hjärtligt. Riktigt bra jobbat och ännu en gång stort Grattis!

Cathrine: ”Det känns så stort och fantastiskt att vi blir uppmärksammade för det jobb vi gör, det är knappt att det sjunkit in än!”

Caroline: ”Vi är tacksamma och lada över att få denna fantastiska utmärkelse och det är knappt att jag förstått det än!”

Kommentar från  & Cathrine & Caroline

// Styrelsen Företagarna Borås

Motivering

Årets Unga Företagare har identifierat luckor i en etablerad bransch där det bevisligen finns goda affärsmöjligheter. Produkterna har tagits fram i samklang med branschens behov med stort fokus på hållbarhet. De är omtyckta och en viktig del hos de tusenhövdade professionella användarna.
Med mjuk omtanke rustar Årets Unga företagare Sveriges hela Frisörkår.

0-737x5-gold-divider.jpg

Hur blir man Årets Företagare?

Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet. Först utses en vinnare i kommunen, kommunvinnarna samlas sen i en regionsfinal och alla regionala vinnarna går sen vidare till den stora finalen Årets Företagare Sverige.

Totalt är det 21 regionfinalister som gör upp om den nationella titeln. Alla kandidater granskas noga och vår samarbetspartner UC kontrollerar att de mätbara kriterierna är uppfyllda.

 

Fler nyheter från Företagarna