För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Per Bengtsson är Årets Unga Företagare i Härryda

Publicerad 2 jun 2022
Under våren utsågs Per Bengtsson med sitt företag Teknikproffset Nordic AB till Årets Unga Företagare i Härryda.

Juryns motivering:

Utöver viljan att erbjuda ett brett sortiment av produkter så finns även ett oerhört fokus på att hålla priserna så låga som möjligt. Allt i förhoppning om att skapa nöjda kunder och bidra till en bättre helhetsupplevelse för varje enskild konsument. Eftersom elektronik ibland kan vara svårförståelig och oförutsägbar så erbjuds kundservice via både e-mail och chatt för att snabbt kunna assistera frågande kunder med proffsiga svar.

Verksamheten grundades i Göteborg år 2009 och har sedan dess utvecklats explosionsartat. Företaget har idag har över 1 400 000 registrerade kunder och omsatte över 200 miljoner föregående verksamhetsår och är en av landets billigaste, högst betygsatta nätbutiker inom branschen.

Årets Unga företagare är en driven person som lett företaget till denna imponerande utveckling och som fortsatt siktar högt.

Det är med glädje vi delar ut Årets Unga Företagare till: Per Bengtsson, Teknikproffset Nordic AB.

 

Fler nyheter från Företagarna