För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Första Fredagsklubben för hösten

Publicerad 6 sep 2021
I fredags var det äntligen dags att återuppta Fredagsklubben på Hotell Lassalyckan. Till frukosten bjöds det på reflektioner från näringslivet och information om vad som händer framåt i Ulricehamn. Ulricehamns nya kommunchef Gustaf Olsson, Företagarnas ordförande Mikael Peterson och Camilla Palm, vd för NUAB höll i presentationen för deltagande företagare.
fotograf Emma Ekstrand

Mikael Peterson tillträdde under våren som ny ordförande i Företagarna Ulricehamn.
Hur kändes det att äntligen kunna träffas på riktigt Mikael?

– Som ny ordförande sedan i april vill man ju möta och träffa företagare på riktigt. Det kändes väldigt bra och det märktes även på eftersnacket där många stannade kvar länge och minglade.

För de som inte kunde delta på plats, kan du ge en kort summering av vad ni presenterade under frukosten?

– Vi körde Fredagsklubben både fysiskt och digitalt för att få med så många som möjligt. Max 50 på plats och ca 20 personer medverkade digitalt. Detta blir säkert det nya normala så fler kan medverka, på sina villkor! Vår nya kommunchef Gustaf Olsson och jag som ny ordförande för Företagarna höll en gemensam presentation med Camilla Palm, vd Näringsliv Ulricehamn. Vi talade om hur vi samarbetar och vilka prioriteringar vi har inom respektive organisation.

Hur ser aktivitetshösten ut för föreningen, vad kan man som företagare se fram emot?

– Vi fortsätter med Fredagsklubben första fredagen i varje månad och blandar med besök ute hos företagarna med stora öron. Vilka frågor har de och vad vill de att vi prioriterar? Ulricehamn är en diversifierad marknad med väldigt många olika branscher. Behov av kompetent arbetskraft är lika för alla och kopplar till en bra skola och att bostäder finns för de som vill flytta hit.  Unika behov behöver vi förstå för att kunna agera.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna