podcast news play företagaren I media förmån

Premiär för Företagarna Härryda Business Trailwalk

Företagarna Härryda genomförde nyligen sitt första Företagarna Härryda Business Trail Walk. Konceptet går helt enkelt ut på att förena nytta med nöje genom att prata med andra företagare i kommunen och samtidigt få en uppfriskande promenad!
Publicerad 26 okt 2021

Kenneth Markander, som är ledamot i Företagarna Härryda, var arrangör för dagen.

Vad hade du Kenneth för förväntningar inför premiärpromenaden?

– Jag hade inte några större förväntningar inför premiärpromenaden men hoppades på att uppslutningen skulle hamna på ett tiotal deltagare med blandad ålder och erfarenhet samt att vi skulle slippa regn. Promenaden blev lyckad, med trevliga och talföra människor från olika verksamheter och branscher. Vi slapp regnet och bjöds på vacker natur.

På vilket sätt är promenad ett bra sätt att nätverka och samtala med andra företagare?

– En promenad ger goda möjligheter till att samtala med nya bekantskaper under enkla förhållanden. Känns helt naturligt att samtala under en promenad och vi pratade både om jobb och om fritidsintressen.

När kör ni nästa Business Trail Walk?

– Vi kör igen den 5 november och då hoppas vi att många företagare hakar på!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Det här ska du fokusera på Damberg!

Mikael Damberg presenterades som ny finansminister. Företagarnas skattepolitiska expert, Patrick Krassén, presenterar nu fem förslag på reformer som den nytillträdde finansministern bör fokusera på.

Styr upp Arbetsförmedlingen

Regeringen måste styra upp Arbetsförmedlingen vars ledning tycks vilja göra allt utom att arbeta med sitt kärnuppdrag, skriver Företagarna i Expressen.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter

Företagarna Granskar

Granskning: Regelbörda

Det borde vara lätt att göra rätt men regelbördan är fortfarande en av de största utmaningarna för landets företagare. Hotellägare Thérèse Liljeqvist en av dem.